Levering

Om je bestelling zo snel mogelijk in huis te hebben leveren we op twee manieren: grote bestellingen worden door onze eigen bezorgers gebracht, kleinere bestellingen en producten die we op voorraad hebben versturen we direct via PostNL. Op deze manier heb je je bestelling altijd met goede zorg op tijd in huis.

Let op: Onze chauffeurs rijden vaak alleen dus meubelen worden niet naar bovenverdiepingen gebracht, tenzij anders vooraf besproken.

Waddeneilanden

Onze eigen bezorgservice rijdt niet op de Waddeneilanden maar zal de bestelling afleveren in de haven van vertrek. Bestellingen die met PostNL bezorgd worden, worden wel afgeleverd zoals gebruikelijk.

België

Voor het verzenden van onze meubels naar België rekenen wij €50,- extra in verband met de hoge transportkosten. Mochten er nog vragen zijn neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice. 

Bestellingen Retourneren

Je hebt je bestelling ontvangen, maar het is toch niet helemaal wat je ervan verwacht had? Geen probleem! Je kunt je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.

 1. Verpak het artikel stevig en in de originele verpakking;
 2. Meld je retourzending aan via info@starfurn.nl;
 3. Je ontvangt van ons per email het retouradres;
 4. Lever het pakket in bij b.v. een PostNL pakketpunt of DHL Parcelshop. (Frankeren voor eigen rekening)
 5. Vraag om een bewijs van afgifte en bewaar deze goed. Wij zijn niet aansprakelijk voor beschadigingen of zoekgeraakte retourartikelen;
 6. Heb je een groot artikel besteld en is dit door Starfurn zelf bezorgd, dan komen wij binnen 14 dagen het artikel retour halen. Hiervoor rekenen wij 50,- euro in NL (m.u.v. Waddeneilanden);
 7. Na ontvangst van het artikel wordt beoordeeld of het aan de retourvoorwaarden voldoet. Is dat het geval, dan wordt binnen 24 uur je aankoopbedrag teruggestort. Wel zo fijn!

Maatwerk Meubelen

Meubelen die op maat worden gemaakt kunnen helaas niet worden geretourneerd. Deze meubelen worden namelijk speciaal voor u gemaakt. Heeft u vragen over maatwerk? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. 

Voorwaarden Retourneren 

 • Het product is binnen 14 dagen na ontvangst weer bij ons binnen;
 • Voor een soepele verwerking vragen we je je retourzending aan te melden via info@starfurn.nl
 • Het product is slechts in zoverre uitgepakt of gebruikt om te kunnen beoordelen of je het product wilt houden. Bekijk het product dus gerust zoals je in een winkel zou doen;
 • Het product is in de originele staat en verpakking.
 • Het product wordt in goede staat bij ons afgeleverd, zonder montage- en transportschade. Wees in je bedenktijd dus voorzichtig en breng geen schade toe aan het product. Wij mogen een schadevergoeding inhouden voor beschadigingen die bij de consument zijn ontstaan.

Search for products

Back to Top
Product has been added to your cart