• iDeal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact (voor Belgische klanten)
  • Klarna (betalen achteraf zonder extra kosten)
  • Payin3 (gespreide betaling in 3 termijnen zonder extra kosten)

Wanneer je een bestelling plaatst op starfurn.nl, wordt deze bezorgd door Starfurn zelf of door één van onze betrouwbare transportpartners. Hier volgt wat je kunt verwachten:

  • Voor bestellingen tot 40 kg: We streven ernaar deze zo snel mogelijk via een transporteur te leveren, binnen enkele werkdagen. Je ontvangt een Track and Trace code voor het volgen van je levering.
  • Voor grote bestellingen: Deze worden geleverd door onze eigen, professionele chauffeurs met een Starfurn voertuig. Onze bezorgers zorgen voor een zorgvuldige levering van je aankoop tot aan je deur. Houd er rekening mee dat bij de levering van grote artikelen assistentie vereist is, aangezien onze chauffeurs alleen opereren.

Helaas bieden we geen afhaalmogelijkheid aan voor je bestelling. Echter, we zorgen voor een vlotte en transparante levering. Hieronder vind je de details:

Bij een levertijd van maximaal 2 tot 5 werkdagen: Je ontvangt een Track and Trace code van onze vervoerder, waarmee je je bestelling kunt volgen.

Bij een levertijd van maximaal 10 werkdagen: Je ontvangt een leverdag van onze planning. Dit is gebruikelijk voor grotere producten. We coördineren nauwkeurig om een geschikt levermoment te vinden en houden je gedurende het proces goed geïnformeerd.

Wij momenteel alleen in Nederland. Boven de 50 euro worden de producten gratis thuisbezorgd*
Voor onders onder de 50 euro rekenen wij 6.95 verzendkosten.

*m.u.v. waddeneilanden

Starfurn werkt nauw samen met zowel fysieke woonwinkels. Als je bij Starfurn afrekent, bestel je direct bij het merk zelf. Wij staan garant voor een naadloze afhandeling van je bestelling. Wat het winkelen bij Starfurn echt uniek maakt, is dat je als consument rechtstreeks bij het merk of de importeur bestelt, en wij ook de volledige orderverwerking voor onze rekening nemen.

Koop online, steun lokaal
Wij begrijpen ook de impact die online winkelen kan hebben op de fysieke winkels, daarom zorgen we voor een eerlijke verdeling van de omzet, in samenwerking met lokale winkels. Bij Starfurn winkel je dus online, geniet je van alle voordelen én ondersteun je tegelijkertijd de lokale detailhandel.

Premium dealers hebben een nauwere samenwerking met Starfurn dan reguliere dealers. Bij Premium dealer vind je onze gehele collectie. Bij reguliere dealers vind je een selectie van onze collectie. Neem gerust contact op met een verkooppunt bij jou in de buurt om te vragen wat de actuele collectie is. Natuurlijk kunnen ze je ook helpen met interieuradvies, service en onderhoud.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je online bestelde artikel niet helemaal naar wens is. Geen probleem, wij doen niet moeilijk over retourneren.
Er zijn verschillende opties om je product aan ons retour te doen.

1: Je kunt het artikel zelf retour brengen naar Starfurn 
– Meld je retour aan via retouren@starfurn.nl
– Pak het artikel (het liefst in originele verpakking) goed in
– Breng het artikel retour in Havelte.
– Na ontvangst krijg je binnen 5 werkdagen het geld retour.

2: Breng je (kleine) artikel naar een PostNL punt.
– Meld je retour aan via retouren@starfurn.nl
– Pak het artikel (het liefst in originele verpakking) goed in
– Breng het artikel naar een PostNL punt (maximaal 100x70x58 cm en 30kg)
– Na ontvangst krijg je binnen 5 werkdagen het geld retour.

3: Laat het artikel afhalen voor een chauffeur van Starfurn (50,-)
– Meld je retour aan via retouren@starfurn.nl
– Pak het artikel (het liefst in originele verpakking) goed in
– Je krijgt een afhaalvoorstel per mail
– Na ontvangst krijg je binnen 5 werkdagen het geld retour.

Bij Starfurn draait alles om goede kwaliteit en service. Ons toegewijde team zorgt elke dag voor topkwaliteit, vanaf de fabriek tot aan je deur. Mocht er iets niet goed zijn met je aankoop, mail ons op service@starfurn.nl.

We bieden standaard 2 jaar volledige garantie op al onze meubelen. Wil je langere garantie? Met Iprotect kun je deze verlengen tot wel 10 jaar.

Meer weten? Bekijk deze pagina of neem contact op met een dealer bij jou in de buurt.

Bij Starfurn zetten we ons in voor een positieve impact op zowel mens als milieu, met de ambitie een groenere wereld door te geven aan toekomstige generaties.

Eco-vriendelijke Materialen:
Onze meubelen zijn gemaakt van recyclebare materialen, waardoor ze een duurzame keuze zijn. De uitgebreide service en garantie waarborgen een lange levensduur van elk meubelstuk, zodat je er langer van kunt genieten.

Partnerschap met Trees4All:
Als trotse ‘Bomenpartner’ van Trees4All.nl planten wij voor elke bestelling een boom. Deze bomen vinden hun plek in zowel Nederland als Indonesië, op zorgvuldig geselecteerde locaties. Voor meer informatie, klik [hier](link naar de pagina).

Duurzaam Warehouse:
Voor ons nieuw te bouwen magazijn hebben we duurzame keuzes gemaakt. Het ontwerp omvat extra isolatie en zonnepanelen op het dak voor een lagere energievoetafdruk.

Afvalbeheer:
We gaan zorgvuldig om met afval, vooral verpakkingsmateriaal, door dit te scheiden en in te leveren.

Door deze maatregelen streven we ernaar onze ecologische voetafdruk te verkleinen, terwijl we blijven innoveren in duurzame praktijken en samenwerkingen.

Search for products

Back to Top
Product has been added to your cart