Search

Search

Voor vragen over uw levering kunt u telefonisch contact opnemen met uw contactpersoon. Uw contactpersoon zal u informeren over de levering van uw bestelling.

Ja, de geplande leverdatum van uw bestelling kunnen tot 5 werkdagen voor de geplande leverdatum in overleg worden gewijzigd. Neem voor het wijzigen van uw bezorgdatum contact op met uw contactpersoon.

Voor het bezorgen van uw bestelling neemt de planning contact met u op en wordt in overleg een bezorgafspraak gepland.

Wij leveren bestellingen in: Nederland, België en Duitsland.

BETALINGSINFORMATIE

De eerste order dient u vooraf te voldoen. Na een eerste bestelling krijgt u de mogelijkheid om uw bestellingen op rekening te laten zetten.

BESTELLINGEN EN RETOUREN

We gebruiken uw gegevens om uw bestelling nauwkeurig en snel uit te voeren. Wij respecteren uw privacy en zullen deze informatie niet verspreiden. Als u meer wilt weten, bekijk dan onze Privacy policy.

Helaas is het niet mogelijk om uw bestelling live te volgen. Uw bestelling zal worden geleverd op de afgesproken datum en tijdstip.

Bestellingen kunnen geannuleerd worden, mits uw bestelling nog niet in onze vrachtwagens zijn geladen. Als u wilt annuleren, neem u tenminste 48 uur vóór de afgesproken leveringsdatum contact op met uw contactpersoon. In sommige gevallen kunnen er herbevoorradingskosten of bezorgkosten in rekenen worden gebracht als de bestelling wordt geannuleerd nadat deze al is opgehaald voor bezorging.

Back to Top