Starfurn x De Grote Tuinverbouwing Afl. 21

n de nieuwste aflevering van onze make-over serie staan Willem en Rijna centraal, een stel met elk hun eigen smaak in interieur. Willem valt voor de stoere, industriële look, terwijl Rijna een zwak heeft voor de lichte, rustige Scandinavische stijl. Hun woonkamer samen inrichten leek een grote uitdaging, maar gelukkig was Djamilla er om te helpen.

De uitdaging was om een woonkamer te creëren die beide stijlen belichaamt zonder dat het één het ander overstemt. Djamilla koos ervoor om deze uitdaging aan te gaan met twee slimme meubelkeuzes: de Salontafel Coco naturel en de Sidetable Portland van 150 cm.

Fotoformaat-voor-GTV-blogs-19-1024x683

Salontafel Coco

De Salontafel Coco is een prachtig stuk dat perfect past bij Rijna’s liefde voor Scandinavisch design. Het natuurlijke hout en het simpele ontwerp maken deze tafel licht en uitnodigend, terwijl het tegelijkertijd sterk genoeg is om ook Willems industriële smaak aan te spreken.

Sidetable Portland

Sidetable Portland brengt een stoer element in de ruimte, wat goed aansluit bij Willems voorkeur. De metalen details en het robuuste design van de tafel geven de kamer een industriële vibe. Maar dankzij het lichte hout en het strakke ontwerp voelt de tafel ook niet misplaatst in een Scandinavisch thema.

Fotoformaat-voor-GTV-blogs-19-1024x683

Creativiteit & Meubelkeuzes

Door deze twee meubelstukken te combineren, is Djamilla erin geslaagd een harmonieuze mix van industriële en Scandinavische stijlen te creëren. De woonkamer van Willem en Rijna is nu een plek waar ze zich beiden thuis voelen, een plek die hun individuele smaken respecteert en samenbrengt.

Deze aflevering laat zien dat met een beetje creativiteit en de juiste meubelkeuzes, het mogelijk is om verschillende stijlen samen te voegen tot een prachtig geheel. Het is de perfecte inspiratie voor iedereen die met soortgelijke uitdagingen in hun eigen huis kampt.

Starfurn x De Grote Tuinverbouwing Afl. 20

In de recentste aflevering van Starfurn x De Grote Tuinverbouwing kreeg het rijtjeshuis van Louis en Henny uit Heemskerk een bijzondere make-over. Na 21 jaar in hun huis te hebben gewoond, was het tijd om wat structuur aan te brengen in de gezellige, maar ietwat rommelige woonkamer, waar Henny zo van houdt.

Djamila zag dit als een mooie uitdaging. Ze koos voor meubelstukken van duurzaam mangohout in dezelfde stijl om eenheid te creëren. Als basis koos ze voor een gedurfd kleurenpalet voor de muren en accessoires. Voor de make-over werden het dressoir en de salontafel uit onze woonserie Denver gebruikt, en om de muur op te fleuren werd ons ronde wandrek toegevoegd.

Structuur & Gezelligheid

Met de simpele aanpassingen kreeg de woonkamer van Louis en Henny niet alleen een nieuwe uitstraling, maar ook meer structuur, terwijl de gezelligheid behouden bleef. Het was een genoegen om aan dit project te werken en bij te dragen aan het creëren van een fijne en harmonieuze leefomgeving voor dit liefdevolle stel.

Meer inspiratie opdoen?

Wil jij deze producten graag bestellen of meer inspiratie opdoen? Shop online op starfurn.nl of neem een kijkje in de showroom bij onze premium dealers 

Meer afleveringen

Starfurn x De Grote Tuinverbouwing Afl. 19 

In de laatste aflevering van Starfurn x De Grote Tuinverbouwing stonden Iris en Robin centraal. Dit stel woont al 5 jaar samen in Utrecht en verwelkomde onlangs een dochtertje in hun gezin. Ze zijn dol op de natuur en wilden een levendig en gezellig interieur met veel kleur en verschillende materialen.

Om deze droom werkelijkheid te maken, werden de tv-meubel Madison, salontafel Ryan en bijzettafel Essy – Large ingezet. Deze meubels werden zorgvuldig gekozen om niet alleen praktisch te zijn, maar ook om de gewenste sfeer van kleurrijk en gezellig wonen te creëren.

Een thuis vol liefde & gezelligheid

Samen vormen deze meubelstukken het hart van het vernieuwde huis van Iris en Robin, waar ze kunnen genieten van kostbare momenten met hun gezin. Het was een plezier om aan dit project te werken en we zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan het creëren van een thuis vol liefde en gezelligheid.

Meer inspiratie opdoen?

Wil jij deze producten graag bestellen of meer inspiratie opdoen? Shop online op starfurn.nl of neem een kijkje in de showroom bij onze premium dealers 

Meer afleveringen

Starfurn x De Grote Tuinverbouwing Afl. 18

Afgelopen weekend was het weer tijd voor een nieuwe aflevering van De Grote Tuinverbouwing, en deze keer waren twee Starfurn items de sterren van de show! De salontafelset Austin Black en het dressoir Brandy waren de perfecte aanvulling op de make-over van het interieur.

De salontafelset Austin Black voegt een vleugje moderniteit en elegantie toe aan de woonkamer. Met zijn strakke lijnen en zwarte afwerking past deze set perfect bij zowel moderne als klassieke interieurs. Het biedt niet alleen een praktische plek voor het neerzetten van drankjes en snacks, maar dient ook als een stijlvol middelpunt van de zithoek waar gezellige momenten worden gedeeld met familie en vrienden.

Fotoformaat-voor-GTV-blogs-11-1
Fotoformaat-voor-GTV-blogs-10-1

Een geweldige make-over

Het dressoir Brandy is niet alleen functioneel, maar ook een ware eyecatcher in de ruimte. Met zijn mangohouten afwerking en stalen frame straalt het dressoir een stoere en eigentijdse uitstraling uit. De combinatie van open vakken en lades biedt voldoende opbergruimte voor het netjes opbergen van spullen, terwijl het ook de mogelijkheid biedt om decoratieve items tentoon te stellen.

Het was niet alleen de keuze voor deze prachtige meubelstukken die de make-over compleet maakte, maar ook de persoonlijke aflevering door een van onze eigen chauffeurs. Bij Starfurn streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook een uitstekende service te bieden aan onze klanten.

Meer inspiratie opdoen?

Wil jij deze producten graag bestellen of meer inspiratie opdoen? Shop online op starfurn.nl of neem een kijkje in de showroom bij onze premium dealers 

Meer afleveringen

Starfurn x De Grote Tuinverbouwing Afl. 17

Tijdens de feestdagen heeft het team van De Grote Tuinverbouwing iets bijzonders gedaan, en Starfurn was er trots op om hieraan mee te werken! Deze keer besloten ze een bezoek te brengen aan Stichting AAP in Almere.

Stichting AAP is een opvangcentrum voor dieren die onder moeilijke omstandigheden hebben geleefd. Sommigen werden als huisdier gehouden, anderen werkten in attracties of zaten in het circus. Dit zijn allemaal onnatuurlijke en onwenselijke situaties.

Stichting AAP biedt deze dieren een nieuw leven in Nederland en Spanje, waar ze weer kunnen leven als dieren. Ivo, Djamila en het team hebben hard gewerkt om een van de apeneilanden in Almere op te knappen. Ook werd de kantine opgeknapt, want alle vrijwilligers en medewerkers verdienen dat net zo goed. 

Fotoformaat-voor-GTV-blogs-12-1024x683 (1)

Samen maken we het verschil

Starfurn is ontzettend trots om hier deel van uit te maken en is vol lof over de medewerkers van Stichting AAP. Hun toewijding en inzet om dieren een beter leven te geven, verdienen alle lof en erkenning. We zijn dankbaar dat we ons steentje hebben kunnen bijdragen aan deze nobele missie en hopen dat onze Denver Black boekenkast en sidetable hebben bijgedragen aan het creëren van een prettige omgeving voor de medewerkers van Stichting AAP.

Meer inspiratie opdoen?

Wil jij deze producten graag bestellen of meer inspiratie opdoen? Shop online op starfurn.nl of neem een kijkje in de showroom bij onze premium dealers 

Meer afleveringen

Starfurn x De Grote Tuinverbouwing Afl. 16

In deze speciale aflevering kreeg de make-over een feestelijk kersttintje, en onze boekenkast Oakland XXL werd geplaatst als een stijlvolle en praktische blikvanger.

Deze indrukwekkende boekenkast uit onze Oakland serie is voorzien van drie deuren van mangohout en zes stevige stalen legplanken. Het metalen frame en de handgrepen zijn afgewerkt met een zwarte lak, wat zorgt voor een moderne en stoere uitstraling.

Fotoformaat-voor-GTV-blogs-13-1-1024x683

Perfecte combinatie van stijl & functionaliteit

Met afmetingen van 160 cm breed, 40 cm diep en 200 cm hoog biedt boekenkast Oakland XXL voldoende opbergruimte voor al je boeken, decoratieve items en andere spullen. Het is niet alleen een functioneel meubelstuk, maar ook een prachtige toevoeging aan elke woonkamer of studeerkamer.

Met deze boekenkast als eyecatcher is de ruimte niet alleen klaar voor de feestdagen, maar ook voor jarenlang plezier en gemak. Het is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, waardoor het een onmisbaar element wordt in je interieur.

Meer inspiratie opdoen?

Wil jij deze producten graag bestellen of meer inspiratie opdoen? Shop online op starfurn.nl of neem een kijkje in de showroom bij onze premium dealers 

Meer afleveringen

Starfurn x De Grote Tuinverbouwing Afl. 15

In deze aflevering van De Grote Tuinverbouwing zijn we afgereisd naar Den Hoorn in Zuid-Holland, waar een gezin van vier al drie jaar samenwoont met hun twee zoons en twee konijnen.

Met de hulp van ons team stonden Ivo en Djamilla klaar om de tuin en woonkamer een compleet nieuwe uitstraling te geven die perfect bij hun wensen past!

Een van de hoogtepunten van de make-over was de bijzettafel Glamor en de ronde salontafel Darwin, die beide een chique en eigentijds middelpunt vormden in de vernieuwde woonruimte. Deze stijlvolle meubelstukken voegden niet alleen een vleugje elegantie toe, maar bieden en ook praktische functionaliteit, precies wat het gezin nodig had.

 

Fotoformaat-voor-GTV-blogs-15-1-1024x683

Frisse & eigentijdse uitstraling

Met deze nieuwe toevoegingen aan hun interieur is de woonkamer van het gezin nu een plek waar ze zich helemaal thuis voelen

De bijzettafel Glamor straalt luxe uit met zijn glanzende afwerking en slanke metalen pootjes, waardoor het een prachtige toevoeging is aan elke zithoek. De ronde salontafel Darwin, daarentegen, combineert modern design met een tijdloze uitstraling dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en een minimalistisch ontwerp.

De make-over heeft niet alleen gezorgd voor een frisse en eigentijdse uitstraling, maar heeft ook de functionaliteit van de ruimte verbeterd, waardoor het gezin optimaal gebruik kan maken van hun leefruimte.

Maak van je huis een thuis

Al met al was het weer een geslaagde transformatie die laat zien hoe met de juiste meubelkeuzes en een beetje creativiteit een huis omgetoverd kan worden tot een droomplek die perfect past bij de bewoners. We kijken al uit naar de volgende aflevering van De Grote Tuinverbouwing!

Meer inspiratie opdoen?

Wil jij deze producten graag bestellen of meer inspiratie opdoen? Shop online op starfurn.nl of neem een kijkje in de showroom bij onze premium dealers 

Meer afleveringen

Starfurn x De Grote Tuinverbouwing Afl. 13

In de nieuwste aflevering van Starfurn x De Grote Tuinverbouwing zijn de ronde salontafel Cooper en het tv-meubel Brandy de sterren van de show! Djamilla heeft deze twee prachtige meubelstukken gebruikt om een geweldige make-over te creëren. Het gezin houdt van de natuur, en dat zie je terug in de nieuwe inrichting.

Djamilla heeft natuurlijke elementen toegevoegd, zoals houten details in de woonkamer en een mooie groene muur, die de ruimte een frisse uitstraling geeft.

Fotoformaat-voor-GTV-blogs-5-1024x683

Meubels met natuurlijke accenten

Laten we eens wat meer kijken naar deze twee meubelstukken die de hoofdrol spelen in de aflevering. Het tv-meubel Brandy is gemaakt van mangohout met een stoere metalen poot. Het heeft één open vak, twee deuren en een handige lade, perfect voor het opbergen van spullen. Het bijzondere ingesneden blokkenpatroon en de verschillende stroken gelakt hout geven de Brandy woonserie van Starfurn een unieke en eigentijdse uitstraling.

Salontafel Cooper

Deze prachtige salontafel is ook gemaakt van mangohout en heeft een mooi metalen frame met een zwarte lak. Met een diameter van 80 cm en een hoogte van 45 cm is deze tafel perfect voor gezellige avonden met vrienden of familie.

Samen vormen deze twee meubelstukken het middelpunt van de nieuwe woonkamer. Ze brengen niet alleen comfort en functionaliteit, maar ook stijl en karakter in de ruimte. Benieuwd naar het eindresultaat? Kijk dan snel naar de aflevering en laat je inspireren voor je eigen huis!

 

Fotoformaat-voor-GTV-blogs-19-1024x683

Meer inspiratie opdoen?

Wil jij deze producten graag bestellen of meer inspiratie opdoen? Shop online op starfurn.nl of neem een kijkje in de showroom bij onze premium dealers 

Meer afleveringen

Starfurn x De Grote Tuinverbouwing Afl. 12

In de aankomende aflevering staat het interieur van Iris in de schijnwerpers en krijgt Djamila de kans om haar creativiteit de vrije loop te laten, zolang het maar warmte uitstraalt. Met een gedurfde aanpak kiest ze voor de stijlvolle Omaha boekenkast van 90 cm breed als een centraal element in de ruimte.

De boekenkast Omaha is volledig vervaardigd uit mangohout en biedt met zijn twee lades en twee deuren voldoende opbergruimte. Het eigentijdse karakter van deze kast wordt benadrukt door de inleg van verschillende stroken gelakt hout, wat zorgt voor een unieke uitstraling.

GTVAFL.12Binnenedit-35-683x1024

Boekenkast Omaha 90

De boekenkast Omaha is volledig vervaardigd uit mangohout en biedt met zijn twee lades en twee deuren voldoende opbergruimte. Het eigentijdse karakter van deze kast wordt benadrukt door de inleg van verschillende stroken gelakt hout, wat zorgt voor een unieke uitstraling.

Met afmetingen van 90 cm in breedte, 45 cm in diepte en 200 cm in hoogte past de Omaha boekenkast perfect in de beschikbare ruimte van Iris’ huis. Bovendien is het onderhoud ervan eenvoudig, simpelweg afnemen met een lichtvochtige doek houdt het meubel in optimale staat

Bekijk meer afleveringen

Starfurn x De Grote Tuinverbouwing Afl.11

In deze aflevering van De Grote Tuinverbouwing zagen we een geweldige transformatie! Een familie die een hectische tijd achter de rug had, kreeg een nieuwe start. Ivo toverde de tuin om tot een rustige plek met mooie planten en gezellige lampjes.

Binnen zorgde Djamilla voor een opfrissing met rustige kleuren. Door dezelfde kleuren op verschillende plekken te gebruiken, ziet alles er nu mooi bij elkaar uit en voelt het lekker rustig aan.

 

Opbergen in stijl

Maar het echte pronkstuk van de make-over zijn de Brandy tv-meubel en de Arlington vakkenkast. Ze zijn niet alleen handig om spulletjes in op te bergen, maar zien er ook heel mooi uit. Tamara en Babette kunnen nu al hun persoonlijke spullen kwijt, zonder dat het rommelig oogt. Zo hebben ze een ruimte die helemaal bij hun smaak past.

Kortom, weer een geslaagde make-over waarbij comfort en stijl hand in hand gaan. We kijken alweer uit naar de volgende aflevering van De Grote Tuinverbouwing!

Arlington - De grote tuinverbouwing
Fotoformaat-voor-GTV-blogs-1-1024x683

TV meubel Brandy

De inleg van verschillende gelakte houten stroken en het ingesneden blokkenpatroon geven de Brandy woonserie van Starfurn een unieke uitstraling die direct de aandacht trekt.

Search for products

Back to Top
Product has been added to your cart