Search

Search

Wij zijn Starfurn

Wij van Starfurn zijn een jong en dynamisch bedrijf dat meubelen verkoopt met de beste prijs- kwaliteit verhouding. Starfurn is een onderscheidend, eigentijds en verrassend unieke groothandel in industriële meubelen.

Onze collectie breidt steeds meer uit met de meest nieuwe items op de markt. Meubelenmet puur lef en uitstraling is waar wij voor gaan en staan. Een hele interieurinrichting is gemakkelijk samen te stellen met de volledige collecties van Starfurn.

01. UNIEKE SERVICE

Klant geluk staat bij ons op nummer 1. Wij van Starfurn maken je het met onze uitstekende service graag zo makkelijk mogelijk. Wij hanteren scherpe inkoopprijzen en snelle levertijden.

02. PRACHTIGE WOONSERIES

Onze woonprogramma’s bevatten meubels zoals eettafels, dressoirs, kasten, tv-meubels en salontafels in verschillende soorten en afmetingen. De uitgebreide en complete woonseries ons assortiment zijn modern, tijdloos en zijn van hoge kwaliteit.

03. HOOGWAARDIGE KWALITEIT

Het aanbod is groot en veelzijdig. Zo hebben wij verschillende designs van hoogwaardige kwaliteit en dat voor de allerlaagste prijzen. Word ook een verkooppunt van Starfurn!

04. SNELLE LEVERTIJDEN

Wij hanteren snelle levertijden, doordat wij werken met een eigen bezorgservice. Login en bekijk ons unieke assortiment meubelen en prachtige woonseries.

Back to Top